Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBR. Als je het bestand wilt openen MBR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Zune Smooth Streaming Format Microsoft

Wat is een bestand MBR?

Multimedia bestand gebruikt door Zune, een audio- en videospeler voor Windows. Bevat een link naar een audio- of videobestand dat is gekocht via de Zune-service, maar bevat geen eigenlijke audio- of videodata zelf. Hiermee kunt u multimediabestanden streamen zonder deze lokaal op te slaan.

Hoe een bestand openen MBR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBR openen

Andere problemen met een bestand MBR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBR:

  • het gekozen bestand MBR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand