Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBS. Als je het bestand wilt openen MBS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Opera Mailbox Format Opera Software

Wat is een bestand MBS?

Mailbox bestand gemaakt door Opera Mail, een e-mailclient ingebouwd in de Opera Web browser. Bevat e-mailberichten voor een specifieke mailmap, zoals de inbox, formulieren of verzonden berichtenmappen. Opgeslagen in een gelijksoortig bestandsformaat in de Mozilla Thunderbird-mailmappen.

Het hulpprogramma Aid4Mail kan MBS-bestanden lezen en exporteren naar andere mailboxformaten, waaronder standaard .MBX-bestanden en Outlook, Windows Live Mail en Thunderbird-eigen formaten.

ABC Amber Opera Converter kan ook MBS-bestanden omzetten in menselijk leesbare formaten, zoals .TXT, .PDF, .RTF, .HTML en .DOC bestanden. Het MBS2MBX-gereedschap kan ook MBS-bestanden converteren van Opera-versie 7.X naar .MBX Mbox-bestanden. Het kan wellicht echter geen berichten correct vertalen.

Hoe een bestand openen MBS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBS openen

Andere problemen met een bestand MBS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBS:

  • het gekozen bestand MBS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand