Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MBSA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MBSA. Als je het bestand wilt openen MBSA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MBSA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Baseline Security Analyzer Format Microsoft

Wat is een bestand MBSA?

Bestand aangemaakt door Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA), een programma dat wordt gebruikt om kritieke updates voor Windows-computers te identificeren. Bevat resultaten, of een rapport, van een scan van het systeem en bevat pass / fail status, benodigde kritische updates en andere scanresultaten. Hiermee kan het rapport worden opgeslagen en beoordeeld tijdens beveiligingscontroles.

Hoe een bestand openen MBSA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MBSA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MBSA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MBSA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MBSA openen

Andere problemen met een bestand MBSA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MBSA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MBSA:

  • het gekozen bestand MBSA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MBSA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MBSA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand