Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MCA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MCA. Als je het bestand wilt openen MCA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MCA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Minecraft Anvil Format Mojang

Wat is een bestand MCA?

Wereldformaat gebruikt door Minecraft, een spel dat openstaande bouw van werelden mogelijk maakt. Vervangt het oudere .MCR (Minecraft Region) -formaat en bevat verbeteringen zoals een verhoogde bouwhoogte (256 vanaf 128), ondersteuning voor meer bloktypen en efficiëntere bestandskompressie. Hiermee kunt u ook meer modding mogelijkheden voor de game community.

Het mapformaat van MCA Minecraft wordt 'Anvil' genoemd, een willekeurige naam die door de Minecraft-ontwikkelaars is gekozen.

Hoe een bestand openen MCA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MCA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MCA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MCA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MCA openen

Andere problemen met een bestand MCA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MCA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MCA:

  • het gekozen bestand MCA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MCA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MCA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand