Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MCDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MCDX. Als je het bestand wilt openen MCDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MCDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mathcad Prime Document Format PTC

Wat is een bestand MCDX?

Document gemaakt door Mathcad Prime, een programma dat gebruikt wordt voor engineering berekeningen. Kan algoritmen, functies, macro's, symbolen, percelen, annotaties en andere wiskundige constructen bevatten. Ondersteunt ook gratis formulierteksten, alsmede headers en footers voor meerdere pagina's. Vaak gebruikt voor het opslaan van complexe engineering berekeningen.

Mathcad Prime is de opvolger van Mathcad. Terwijl Mathcad Prime het MCDX formaat gebruikt, gebruikt Mathcad het .MCD formaat. Om een ​​MCD-bestand te converteren naar een MCDX-bestand, gebruik dan het Mathcad Prime 2.0 XMCD, MCD Converter-programma dat is opgenomen in Mathcad Prime, die toegankelijk is in het Windows Start-menu of in het tabblad Input / Output lintbalk in Mathcad Prime.

Hoe een bestand openen MCDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MCDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MCDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MCDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MCDX openen

Andere problemen met een bestand MCDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MCDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MCDX:

  • het gekozen bestand MCDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MCDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MCDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand