Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MCFI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MCFI. Als je het bestand wilt openen MCFI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MCFI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk Maya Initial Fluid Cache Format Autodesk

Wat is een bestand MCFI?

Cache-bestand gemaakt door Autodesk Maya, een 3D-modelleringsprogramma. Bewaart vloeibareffecten, zoals vloeistoffen, rook, vuur en wolken in een diskcache zodat ze sneller kunnen worden gemaakt.

MCFI-bestanden kunnen worden gemaakt door Fluid nCache & rarr.Create New Cache binnen Maya te selecteren. Als er meerdere vloeibare objecten zijn geselecteerd, worden vloeistofcaches gemaakt voor elk van de geselecteerde vloeibare objecten.

Afspeelcache-bestanden worden opgeslagen als .MCFP-bestanden.

Hoe een bestand openen MCFI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MCFI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MCFI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MCFI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MCFI openen

Andere problemen met een bestand MCFI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MCFI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MCFI:

  • het gekozen bestand MCFI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MCFI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MCFI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand