Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MCI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MCI. Als je het bestand wilt openen MCI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MCI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Media Control Interface Command Script Format N/A

Wat is een bestand MCI?

Driver geïntroduceerd met Windows 3.1 die meerdere audio / videoformaten ondersteunt. Handelt als een laag tussen de media en de mediaspeler.

Hoe een bestand openen MCI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MCI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MCI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MCI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MCI openen

Andere problemen met een bestand MCI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MCI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MCI:

  • het gekozen bestand MCI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MCI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MCI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand