Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MCL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MCL. Als je het bestand wilt openen MCL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MCL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Media Center Application Shortcut Format Microsoft

Wat is een bestand MCL?

Link bestand dat wordt gebruikt door Windows Media Center (WMC), een programma dat gebruikt wordt als entertainment hub voor grote thuisschermen. Bevat instellingen voor de applicatie naam, locatie en opstart opties. Dienst als een snelkoppeling om een ​​bepaalde applicatie in WMC te starten.

Terwijl MCL-bestanden vaak worden gebruikt tijdens het applicatieontwikkelingsproces, worden ze ontmoedigd voor gebruik bij applicatie-installatie en launching.

MCL-bestanden worden geopend door de WMC-host, een programma genaamd ehshell.Exe. Ze worden opgeslagen in een XML-formaat.

Hoe een bestand openen MCL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MCL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MCL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MCL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MCL openen

Andere problemen met een bestand MCL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MCL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MCL:

  • het gekozen bestand MCL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MCL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MCL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand