Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MCLEVEL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MCLEVEL. Als je het bestand wilt openen MCLEVEL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MCLEVEL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Minecraft Map Format Mojang Specifications

Wat is een bestand MCLEVEL?

Spelniveau gecreëerd door Minecraft, een single player of multiplayer eerstepersoons perspectief spel. Bevat informatie voor een spelkaart, inclusief de locatie van 3D bouwstenen, kuitpunten, luchtkleur en kaartgrootte. Opgeslagen in een eigen tagged binair formaat, genaamd de naam Binary Tag formaat, of NBT voor kort.

Minecraft is een Java-programma dat kan worden uitgevoerd in een webbrowser. In Minecraft creëren en vernietigen gebruikers blokken en mijnbronnen in een 3D-omgeving.

MCLEVEL-bestanden werden gebruikt door vroege releases van Minecraft ("indev" genoemd) en zijn niet compatibel met de huidige versies van de software. Op het moment dat MCLEVEL-bestanden werden gebruikt, waren alleen geregistreerde gebruikers van Minecraft in staat om MCLEVEL-bestanden op te slaan.

Hoe een bestand openen MCLEVEL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MCLEVEL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MCLEVEL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MCLEVEL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MCLEVEL openen

Andere problemen met een bestand MCLEVEL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MCLEVEL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MCLEVEL:

  • het gekozen bestand MCLEVEL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MCLEVEL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MCLEVEL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand