Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MCMETA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MCMETA. Als je het bestand wilt openen MCMETA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MCMETA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Minecraft Animation Settings Format Mojang

Wat is een bestand MCMETA?

Animatie configuratie bestand gelezen door Minecraft, een populair spel waar de gebruiker breekt en plaatsen blokken om structuren te bouwen en de virtuele wereld te verkennen. Bevat animatie informatie die gebruikt werd om de look van de Minecraft wereld te creëren.

Het pakket.Mcmeta-bestand begeleidt elke animatie in het spel. Om dit bestand te maken, kunt u een basis teksteditor gebruiken zoals Notepad of Notepad ++. Door dit bestand te bewerken kunt u uw Minecraft-ervaring aanpassen.

Een regel uit een MCMETA-bestand kan als volgt verschijnen:

{"animatie": {"frame time". 8}}

Minecraft verwijst naar het MCMETA-bestand, het is niet bedoeld om het te openen.

pack.Mcmeta - Resource Pack waarmee spelers teksturen , muziek, geluiden, lettertypes en andere instellingen aanpassen zonder de programmacode te wijzigen.

Hoe een bestand openen MCMETA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MCMETA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MCMETA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MCMETA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MCMETA openen

Andere problemen met een bestand MCMETA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MCMETA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MCMETA:

  • het gekozen bestand MCMETA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MCMETA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MCMETA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand