Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MCR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MCR. Als je het bestand wilt openen MCR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MCR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk 3D Studio Max Macroscript Format Autodesk

Wat is een bestand MCR?

Script geschreven voor 3ds Max, een 3D-modellering, animatie, rendering en effectprogramma. Kan automatische acties in het programma automatiseren. Soortgelijk aan een MAXScript-bestand (.MS), maar wordt gegenereerd door nieuwere versies van 3ds Max.

Hoe een bestand openen MCR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MCR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MCR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MCR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MCR openen

Andere problemen met een bestand MCR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MCR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MCR:

  • het gekozen bestand MCR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MCR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MCR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand