Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MCWORLD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MCWORLD. Als je het bestand wilt openen MCWORLD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MCWORLD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Minecraft World Backup Format Minecraft Launcher

Wat is een bestand MCWORLD?

Een MCWORLD-bestand bevat bestanden die een wereld vormen in Minecraft, een populaire block-building game. Het slaat meerdere bestanden op, zoals .DAT en .TXT bestanden gecomprimeerd met ZIP-compressie. MCWORLD-bestanden worden meestal gebruikt om een ​​wereld te kopiëren of een wereld over te brengen naar een andere Minecraft-gebruiker.

MCWORLD-bestanden kunnen worden gemaakt door een programma zoals Minecraft Launcher, (MinecraftSP.Exe) een aangepaste applicatie-launcher voor Minecraft. Zij kunnen ook worden aangemaakt door een gebruiker wanneer hij de wereldbestanden in een .ZIP-bestand glijdt en de extensie van ".Zip" naar ".Mcworld" herbenoemt.

Aangezien MCWORLD-bestanden in een ZIP-formaat worden opgeslagen, kunnen ze worden uitgebreid met een Zip-decompressieprogramma. Het MCWORLD-bestand kan ook worden geopend in Infdev, dat de derde fase in de ontwikkelingscyclus van Minecraft is en alleen in de overlevingsmodus van een speler kan worden afgespeeld. U kunt er toegang krijgen tot "Nieuw profiel" en "Toegestaan ​​infdev" in Minecraft.

Hoe een bestand openen MCWORLD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MCWORLD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MCWORLD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MCWORLD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MCWORLD openen

Andere problemen met een bestand MCWORLD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MCWORLD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MCWORLD:

  • het gekozen bestand MCWORLD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MCWORLD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MCWORLD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand