Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MD5 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MD5. Als je het bestand wilt openen MD5, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MD5

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Checksum Format N/A

Wat is een bestand MD5?

Bevat een controlesom dat gebruikt wordt om de integriteit van een disc, schijfafbeelding of een gedownloade bestand te verifiëren. Het controlesom is een waarde die is gemaakt van een algoritme op basis van het aantal bits in het bestand. Soms gegenereerd wanneer een schijfafbeelding wordt gemaakt.

Standaard controlesummers van MD5 zijn 32 karakters lang, wat 16 bytes of 128 bits vereist.

Hoe een bestand openen MD5?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MD5 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MD5 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MD5 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MD5 openen

Andere problemen met een bestand MD5

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MD5 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MD5:

  • het gekozen bestand MD5 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MD5 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MD5 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand