Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MD5MESH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MD5MESH. Als je het bestand wilt openen MD5MESH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MD5MESH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Doom 3 ID Tech 4 Game Engine 3D Mesh Format id Software

Wat is een bestand MD5MESH?

3D-mappenbestand gebruikt door id Tech 4, een spelmotor die gebruikt wordt voor Doom 3 en Quake 4. Bevat de polygonale gaasgegevens voor een model. Wordt gebruikt voor het opslaan van skeletmaten van karakters, wapens, schepselen en andere spelobjecten. Kan worden geanimeerd met behulp van een .MD5ANIM-bestand en getitureerd met rasterafbeeldingen opgeslagen in .TGA-bestanden.

MD5MESH-bestanden maken deel uit van de "MD5" -modelspecificatie, die ook MD5ANIM-bestanden bevat voor maaskaanimaties en .MD5CAMERA-bestanden voor camerabaden tijdens snijscènes. Al deze bestanden kunnen verpakt worden in ID Tech 4-pakketten, die worden opgeslagen met de .PK4-extensie.

MD5-mazen kunnen worden geïmporteerd en geëxporteerd met behulp van een verscheidenheid aan 3D-modelleringsapplicaties die de juiste plug-ins hebben, waaronder Maya, 3ds Max, Blender, Lightwave en Softimage.

Terwijl het MD5-formaat is ontwikkeld door ID Software, is het een open formaat dat publiekelijk beschikbaar is voor gebruik. De id Tech 4-motor wordt ook wel de "Doom 3 engine" genoemd.

Hoe een bestand openen MD5MESH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MD5MESH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MD5MESH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MD5MESH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MD5MESH openen

Andere problemen met een bestand MD5MESH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MD5MESH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MD5MESH:

  • het gekozen bestand MD5MESH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MD5MESH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MD5MESH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand