Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDA. Als je het bestand wilt openen MDA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Add-in Format Microsoft

Wat is een bestand MDA?

Add-in bestand dat wordt gebruikt door Microsoft Access, een RDBMS-applicatie (Desktop Relational Database Management System). Bevat broncode die is geschreven in de Visual Basic for Applications (VBA) taal. Wordt gebruikt voor het toevoegen van functionaliteit, zoals geautomatiseerde functies en query's, naar de software.

Hoe een bestand openen MDA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDA openen

Andere problemen met een bestand MDA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDA:

  • het gekozen bestand MDA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand