Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDB. Als je het bestand wilt openen MDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Database Format Microsoft

Wat is een bestand MDB?

Een MDB-bestand is een database bestand gemaakt door Microsoft Access, een veelgebruikte desktop relationele database programma. Het bevat de database structuur (tabellen en velden) en database entries (tabel rijen). MDB-bestanden kunnen ook gegevensinvoervormen, zoekopdrachten, opgeslagen procedures, rapporten en databases beveiligingsinstellingen opslaan.

Toegang biedt visuele hulpmiddelen voor het creëren en bevolken van databases. De software bevat workflow tools voor het maken van online database-driven webapplicaties die u kunt publiceren op een Office 365-site of Microsoft SharePoint-server. Toegang is inbegrepen bij sommige Microsoft Office-softwarepakketten, maar is alleen beschikbaar voor Windows. MDB-bestanden kunnen ook worden geïmporteerd door een aantal andere programma's, zoals Mathematica en Visual Studio.

U kunt MDB-bestanden exporteren naar de .ACCDB-bestandsindeling door eenvoudig op File & rarr te klikken. Opslaan als & rarr. Database opslaan Als u het bestand Toegangstype selecteert en vervolgens opslaan als.

Hoe een bestand openen MDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDB openen

Andere problemen met een bestand MDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDB:

  • het gekozen bestand MDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MDB
MDB naar ACCDB