Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDBACKUP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDBACKUP. Als je het bestand wilt openen MDBACKUP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDBACKUP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhone Backup Format Apple

Wat is een bestand MDBACKUP?

iPhone of iPod touch backup bestand gemaakt door iTunes, een digitale mediaspeler. Bevat back-upgegevens voor het apparaat, waaronder notities, sms-berichten, afbeeldingen, contactpersonen en andere gegevens. Gebruikt door iTunes voor het herstellen van apparaatstaten.

De gegevens in MDBACKUP-bestanden worden opgeslagen in een eigen formaat dat alleen bedoeld is voor iTunes. Sommige informatie kan echter gewone tekstgegevens bevatten, die kunnen lezen met een tekstweergave.

MDBACKUP-bestanden zijn vervangen door .MDDATA- en .MDINFO-bestanden in meer recente firmwareversies voor de iPhone en iPod Touch.

Hoe een bestand openen MDBACKUP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDBACKUP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDBACKUP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDBACKUP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDBACKUP openen

Andere problemen met een bestand MDBACKUP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDBACKUP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDBACKUP:

  • het gekozen bestand MDBACKUP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDBACKUP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDBACKUP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand