Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDD. Als je het bestand wilt openen MDD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Point Oven Deformation Data Format Point Oven

Wat is een bestand MDD?

Model data bestand gebruikt door Point Oven, een commerciële suite van plugins die worden gebruikt voor het overbrengen van vertex en fcurve data tussen modelleringsprogramma's. Opslaan "gebakken" vertex data voor elk animatie kader van een bepaald netwerk. Hiermee kunnen de werkelijke hoekpunten van de maaswijdte, of vervormingen, worden uitgewisseld tussen andere programma's die Point Oven MDD-ondersteuning hebben.

Omdat MDD-bestanden opgeslagen vertex-gegevens opslaan in plaats van animatiecurves en bewegingsinformatie, kunnen ze zeer groot zijn in grootte, afhankelijk van de grootte van het oorspronkelijke maas en de hoeveelheid geanimeerde animatie frames.

Hoe een bestand openen MDD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDD openen

Andere problemen met een bestand MDD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDD:

  • het gekozen bestand MDD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand