Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDDATA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDDATA. Als je het bestand wilt openen MDDATA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDDATA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhone Backup Data Format Apple

Wat is een bestand MDDATA?

iPhone backup bestand gemaakt door iTunes, een digitale mediaspeler. Kan gegevens opslaan zoals contacten, sms-berichten, applicaties en notities. Wordt gebruikt om iPhone-staten te herstellen via iTunes.

MDDATA-bestanden worden opgeslagen in een SQLite-databaseformaat (.SQLITE-bestanden), zodat ze kunnen worden bekeken met enkele SQLite-kijkers. MDDATA-bestanden worden opgeslagen met een .MDINFO-bestand, waarin metagegevens over de back-up worden opgeslagen.

MDDATA bestanden worden ook gebruikt voor back-ups van Apple iPad.

Hoe een bestand openen MDDATA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDDATA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDDATA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDDATA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDDATA openen

Andere problemen met een bestand MDDATA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDDATA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDDATA:

  • het gekozen bestand MDDATA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDDATA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDDATA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand