Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDF. Als je het bestand wilt openen MDF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Alcohol 120% Disc Image File Format Alcohol Software

Wat is een bestand MDF?

Een MDF-bestand is een schijfafbeelding die is opgeslagen door een schijfautoriseringsprogramma, zoals Alcohol 120%. Het slaat de actuele cd- of dvd-schijfgegevens op, terwijl de header- en trackinformatie in een bijbehorend .MDS-bestand is opgeslagen. MDF-bestanden lijken op .ISO-bestanden, maar worden opgeslagen in een ander formaat.

Hoe een bestand openen MDF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDF openen

Andere problemen met een bestand MDF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDF:

  • het gekozen bestand MDF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MDF
MDF naar BINMDF naar 000MDF naar ASHDISCMDF naar BWIMDF naar BWSMDF naar DAAMDF naar DMGMDF naar ISOMDF naar ISZMDF naar UIFMDF naar VCD