Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDI. Als je het bestand wilt openen MDI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office Document Imaging File Format Microsoft

Wat is een bestand MDI?

Op hoge resolutie, tag-based grafische indeling ontwikkeld uit het TIFF-formaat. Wordt gebruikt door Microsoft Office voor het opslaan van gescande documenten. Kan worden omgezet in een Word-document (.DOC) met behulp van OCR-software (optical character recognition).

MDI-bestanden worden gemaakt en geopend met Microsoft Office Document Imaging (MODI), die bij Office XP, 2003 en 2007 is opgenomen.

Microsoft stopte met MODI met Office 2010, zodat u MDI-bestanden niet kunt openen in Office 2010. Het opslaan van documenten gemaakt met MODI in het .TIF-formaat zorgt voor betere compatibiliteit met andere programma's.

Hoe een bestand openen MDI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDI openen

Andere problemen met een bestand MDI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDI:

  • het gekozen bestand MDI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MDI
MDI naar PDF