Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDINFO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDINFO. Als je het bestand wilt openen MDINFO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDINFO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhone Info Format Apple

Wat is een bestand MDINFO?

iPhone backup bestand gemaakt door iTunes, een digitale mediaspeler. Opslaan metagegevens over de gegevens die zijn opgeslagen in een bijbehorend .MDDATA bestand. Kan informatie bevatten over sms-berichten, contactpersonen en notities. Gebruikt voor het herstellen van iPhone-back-ups in iTunes.

Aangezien MDINFO-bestanden een mix zijn van binaire en tekstgegevens, kunt u een deel van de inhoud bekijken met een tekstverwerker, zoals Apple TextEdit of Microsoft Notepad.

iTunes gebruikt ook MDINFO- en MDDATA-bestanden voor het back-up van Apple iPad-gegevens.

Hoe een bestand openen MDINFO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDINFO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDINFO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDINFO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDINFO openen

Andere problemen met een bestand MDINFO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDINFO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDINFO:

  • het gekozen bestand MDINFO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDINFO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDINFO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand