Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDM. Als je het bestand wilt openen MDM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HLM Multivariate Data Matrix Format Scientific Software International

Wat is een bestand MDM?

Gegevensbestand dat wordt gebruikt door het HLM-programma (HLM) voor statistische analyse van wetenschappelijke gegevens. Bevat tekstgegevens die zijn opgenomen uit een wetenschappelijke observatie. Wordt gebruikt als invoerformaat voor het HLM-programma om samenvatting en diepgaande statistieken te maken.

MDM-bestanden kunnen worden samengesteld in het HLM-programma met behulp van diverse andere statistische programma-uitvoerformaten, waaronder SPSS- en SAS-formaten.

Hoe een bestand openen MDM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDM openen

Andere problemen met een bestand MDM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDM:

  • het gekozen bestand MDM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand