Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDMP. Als je het bestand wilt openen MDMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Minidump Format Microsoft

Wat is een bestand MDMP?

Gecomprimeerd bestand gemaakt door Windows na een programfout of crash. Bevat gegevens "gedumpt" uit de geheugenruimte van het programma. Hiermee wordt informatie opgeslagen over de fout, die kan worden gebruikt voor debugging. Wordt gewoonlijk gecombineerd met een ongecomprimeerd .HDMP bestand en kan worden verzonden naar Microsoft als onderdeel van een bug rapportage proces.

MDMP kan worden geanalyseerd met WinDmp, een debugging programma dat deel uitmaakt van de Microsoft Windows SDK.

Hoe een bestand openen MDMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDMP openen

Andere problemen met een bestand MDMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDMP:

  • het gekozen bestand MDMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand