Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDOWN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDOWN. Als je het bestand wilt openen MDOWN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDOWN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Markdown Markup Language Format John Gruber

Wat is een bestand MDOWN?

Tekstbestand dat wordt geschreven met behulp van de Markdown-taal, een tekst-opmaaktaal die wordt gebruikt voor het maken van documentatie. Hiermee slaat u gewone tekst op, evenals markeringen die specificeren hoe u de tekst moet formatteren en formatteren (iE, indentaties, cursief, kopteksten, enz.). Vaak gebruikt voor het documenteren van broncode voor software-ontwikkelingsprojecten.

Softwareontwikkelingsprojecten kunnen een bestand met de naam README.Mdown bevatten die de readme voor het project bevat.

Markdown-bestanden gebruiken meestal de .MARKDOWN- en .MD-extensies.

Hoe een bestand openen MDOWN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDOWN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDOWN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDOWN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDOWN openen

Andere problemen met een bestand MDOWN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDOWN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDOWN:

  • het gekozen bestand MDOWN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDOWN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDOWN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand