Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDS. Als je het bestand wilt openen MDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Alcohol 120% Image File (media Descriptor File) Format N/A

Wat is een bestand MDS?

Informatiebestand dat de opmaak van een cd of dvd beschrijft. Inclusief header-informatie, die de tracks op de disc definieert en de manier waarop de gegevens worden georganiseerd. Opgenomen door disc imaging programma's en herkend door standaard CD en DVD spelers.

Het MDS-bestand wordt vaak gevonden met een bijbehorend .ISO-bestand of .MDF-bestand, dat de werkelijke gegevens van de schijf bevat. Het lijkt op een .CUE-bestand, dat de gegevens beschrijft die zijn opgeslagen in een .BIN-bestand.

Hoe een bestand openen MDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDS openen

Andere problemen met een bestand MDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDS:

  • het gekozen bestand MDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MDS
MDS naar ISO