Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDT. Als je het bestand wilt openen MDT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Access Database Template Format Intergraph

Wat is een bestand MDT?

Database sjabloonbestand gebruikt door GeoMedia, een softwarepakket dat wordt gebruikt voor geospatiale verwerking. Sla de standaardstructuur van een Access-database op en kan gebruikt worden voor het initialiseren van een Access database (.MDB) bestand met geospatiale data.

De standaard Access database template gebruikt door GeoMedia is opgeslagen in het bestand normal.Mdt.

Hoe een bestand openen MDT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDT openen

Andere problemen met een bestand MDT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDT:

  • het gekozen bestand MDT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand