Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDX. Als je het bestand wilt openen MDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Media Data EXtended Image Format DT Soft

Wat is een bestand MDX?

Disc image bestand gemaakt door DAEMON Tools, een hulpprogramma dat gebruikt wordt om CD- en DVD-discafbeeldingen te maken en de originele discs te simuleren als virtuele drives. Bevat zowel de metadata voor diskvolumeformattering als de schijfgegevens.

MDX-bestanden zijn ontworpen om de combinatie van .MDS- en .MDF-bestanden te vervangen door alle discbeeldgegevens in een bestand op te slaan.

Uitgebreide media descriptor bestanden worden ook aangeduid als "Media Data eXtended" bestanden.

Hoe een bestand openen MDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDX openen

Andere problemen met een bestand MDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDX:

  • het gekozen bestand MDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand