Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MDZIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MDZIP. Als je het bestand wilt openen MDZIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MDZIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MagicDraw Compressed Project Format No Magic

Wat is een bestand MDZIP?

Bestand gemaakt door MagicDraw, een programma dat wordt gebruikt voor het modelleren van software-architecturen en bedrijfsprocessen. Sla een archief op van projectbestanden in een gecomprimeerd .ZIP-formaat. Wordt gebruikt voor het opslaan, back-ups en overdracht van UML-projecten als een enkel bestand.

Hoe een bestand openen MDZIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MDZIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MDZIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MDZIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MDZIP openen

Andere problemen met een bestand MDZIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MDZIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MDZIP:

  • het gekozen bestand MDZIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MDZIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MDZIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand