Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MED Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MED. Als je het bestand wilt openen MED, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MED

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Amiga MED Sound Format RBF Software

Wat is een bestand MED?

Audio bestand gemaakt door OctaMED, een soundtracker programma dat oorspronkelijk is gemaakt voor Amiga computersystemen maar later gemigreerd naar Windows systemen met de naam MED Soundstudio. Opslaan van een module die notities, standplaatsen en effecten bevat die gebruikt worden om muziek tracks en geluidssequenties te maken.

MED Soundstudio is niet meer ontwikkeld of onderhouden.

Hoe een bestand openen MED?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MED niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MED lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MED associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MED openen

Andere problemen met een bestand MED

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MED bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MED:

  • het gekozen bestand MED is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MED met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MED bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand