Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MEF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MEF. Als je het bestand wilt openen MEF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MEF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mamiya ZD MEF Image Format Mamiya

Wat is een bestand MEF?

Camera RAW beeld gevangen door een Mamiya digitale camera. Bewaart de afbeelding zoals het is vastgelegd door de CCD van de camera. Meestal opgeslagen op een geheugenkaart en vervolgens overgebracht naar de computer voor het bewerken en publiceren.

Hoe een bestand openen MEF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MEF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MEF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MEF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MEF openen

Andere problemen met een bestand MEF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MEF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MEF:

  • het gekozen bestand MEF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MEF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MEF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand