Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MEG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MEG. Als je het bestand wilt openen MEG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MEG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MEGA Data Format MEGA Team

Wat is een bestand MEG?

Genetisch gegevensbestand gebruikt door MEGA, een applicatie die gebruikt wordt voor het testen van evolutionaire hypothesen. Opgemaakt in een tekstformaat en bevat verschillende soorten genetische gegevens en sequenties, zoals DNA-codes of genetische afstandsdata op basis van populaties.

MEG-bestanden worden gebruikt voor het uitvoeren van genetische berekeningen en voor het vormen van fylogenetische bomen (.MTS-bestanden) voor genetische relatie-afleidingen.

MEGA staat voor Moleculaire Evolutionaire Genetica Analyse.

Hoe een bestand openen MEG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MEG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MEG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MEG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MEG openen

Andere problemen met een bestand MEG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MEG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MEG:

  • het gekozen bestand MEG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MEG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MEG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand