Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MEGA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MEGA. Als je het bestand wilt openen MEGA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MEGA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Megacubo Metafile Megacubo

Wat is een bestand MEGA?

Tv-kanaal gegevensbestand gebruikt door Megacubo, een programma dat wordt gebruikt voor streaming IPTV (Internet Protocol TV) stations. Hiermee wordt informatie over de stroom opgeslagen, zoals de kanaalnaam, een beschrijving en de verbindings-URL. Hiermee kunnen de voorkeuzetoestellen van de TV-zender worden opgeslagen.

Veel verschillende gratis IPTV-kanalen worden meegeleverd bij de Megacubo-softwareinstallatie. Andere kunnen worden gedownload van de Megacubo-website als kanaalpakketten (.MCP-bestanden), die elk meerdere MEGA-bestanden bevatten.

Megacubo is gelokaliseerd in het Portugees.

Hoe een bestand openen MEGA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MEGA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MEGA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MEGA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MEGA openen

Andere problemen met een bestand MEGA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MEGA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MEGA:

  • het gekozen bestand MEGA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MEGA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MEGA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand