Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MEL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MEL. Als je het bestand wilt openen MEL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MEL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Maya Embedded Language Autodesk

Wat is een bestand MEL?

Scriptsbestand met code geschreven in de Maya Embedded Language (MEL). Ontwikkeld voor Maya 3D modellering en animatie software. Kan worden gebruikt om macro's en aangepaste acties te creëren die de herhalende taken versnellen.

MEL scripts kunnen ook gebruikt worden om de gebruikersinterface van Maya aan te passen. Zij kunnen ook Python (.PY) -code noemen, die de andere scripttaal is die door Maya wordt ondersteund.

Hoe een bestand openen MEL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MEL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MEL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MEL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MEL openen

Andere problemen met een bestand MEL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MEL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MEL:

  • het gekozen bestand MEL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MEL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MEL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand