Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MELL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MELL. Als je het bestand wilt openen MELL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MELL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
RedleX Mellel Document Format RedleX

Wat is een bestand MELL?

Word verwerkingsdocument gemaakt met Mellel, een shareware tekstverwerker voor Mac OS X. Bevat speciale functies voor educatief gebruik en creatief en technisch schrijven. Ondersteunt ook meertalige talen.

Nieuwere versies van Mellel bewaren documenten met de .MELLEL extensie.

Hoe een bestand openen MELL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MELL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MELL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MELL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MELL openen

Andere problemen met een bestand MELL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MELL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MELL:

  • het gekozen bestand MELL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MELL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MELL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand