Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MEM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MEM. Als je het bestand wilt openen MEM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MEM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual FoxPro Mem Format N/A

Wat is een bestand MEM?

Bewaar variabelen en arrays die worden gebruikt in een FoxPro-project. Vaak gebruikt voor back-up doeleinden. Kan worden hersteld met de opdracht RESTORE FROM.

Hoe een bestand openen MEM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MEM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MEM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MEM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MEM openen

Andere problemen met een bestand MEM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MEM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MEM:

  • het gekozen bestand MEM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MEM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MEM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand