Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MET Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MET. Als je het bestand wilt openen MET, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MET

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EMule Cached Information Format eMule

Wat is een bestand MET?

Bestand gebruikt door eMule, een peer-to-peer online file sharing programma. Bevat links om resources en hun servers te downloaden. Kan ed2k (eDonkey Network) serveradressen, bestandsnamen, bestandsgroottes, hash sets en statistieken opslaan.

MET-bestanden worden gebruikt om lijsten en geschiedenis van downloadlocaties te back-up en op te slaan, zodat downloads later kunnen doorgaan.

Hoe een bestand openen MET?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MET niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MET lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MET associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MET openen

Andere problemen met een bestand MET

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MET bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MET:

  • het gekozen bestand MET is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MET met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MET bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand