Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

META Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand META. Als je het bestand wilt openen META, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ META

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
RealPlayer Metafile RealNetworks

Wat is een bestand META?

Metafile gegenereerd door RealPlayer, een video afspeelprogramma. Bevat metagegevens die een specifiek videobestand beschrijven. Typisch opgeslagen samen met een bijbehorend videobestand dat is gedownload van internet.

META-bestanden beschrijven videobestanden, maar bevatten geen echte videogegevens. Daarom zijn ze niet bedoeld om handmatig geopend te worden.

Hoe een bestand openen META?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand META niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de META lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand META associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand META openen

Andere problemen met een bestand META

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand META bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken META:

  • het gekozen bestand META is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand META met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand META bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand