Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

METADATA_NEVER_INDEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand METADATA_NEVER_INDEX. Als je het bestand wilt openen METADATA_NEVER_INDEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ METADATA_NEVER_INDEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Spotlight Never Index Format Apple

Wat is een bestand METADATA_NEVER_INDEX?

Een METADATA_NEVER_INDEX bestand is een verborgen bestand dat is gemaakt op harde schijven, flash drives, iPods en andere volumes die worden gebruikt bij Mac OS X. Het voorkomt dat Spotlight, het ingebouwde zoekgereedschap van Apple, een directory of een volledig volume indexeert.

METADATA_NEVER_INDEX bestanden zijn blanks bestand dat niet bedoeld is om door de gebruiker geopend te worden. Echter, als u ze moet vinden, zijn ze typisch in de hoofdmap of het hoogste niveau van een schijf. Als u het bestand verwijdert, kan het mogelijk zijn dat de map of het volume geïndexeerd worden door Spotlight op Mac OS X-systemen.

Hoe een bestand openen METADATA_NEVER_INDEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand METADATA_NEVER_INDEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de METADATA_NEVER_INDEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand METADATA_NEVER_INDEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand METADATA_NEVER_INDEX openen

Andere problemen met een bestand METADATA_NEVER_INDEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand METADATA_NEVER_INDEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken METADATA_NEVER_INDEX:

  • het gekozen bestand METADATA_NEVER_INDEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand METADATA_NEVER_INDEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand METADATA_NEVER_INDEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand