Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MEX. Als je het bestand wilt openen MEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel WordPerfect Macro Editor Expound Format Insight Software Solutions

Wat is een bestand MEX?

Macro gemaakt met Macro Express, een macro creatie tool voor Windows. Bevat scripts en commando's die kunnen worden gebruikt om gemeenschappelijke taken in het Windows-besturingssysteem en diverse programma's te automatiseren.

Hoe een bestand openen MEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MEX openen

Andere problemen met een bestand MEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MEX:

  • het gekozen bestand MEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand