Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MF. Als je het bestand wilt openen MF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Java Manifest Format Sun Microsystems

Wat is een bestand MF?

Bevat informatie over bestandenpakketten in een Java-archief (.JAR-bestand). Inclusief metadata over het archief, zoals welke bestanden het bevat en waarvoor ze worden gebruikt. Inbegrepen in het JAR-bestand zelf.

Manifest bestanden hebben de standaard padnaam "META-INF / MANIFEST.MF" en worden samen met het JAR-bestand opgeslagen. Het standaard manifest bestand kan worden aangepast met een basis tekst editor.

Hoe een bestand openen MF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MF openen

Andere problemen met een bestand MF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MF:

  • het gekozen bestand MF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand