Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MFCRIBBON-MS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MFCRIBBON-MS. Als je het bestand wilt openen MFCRIBBON-MS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MFCRIBBON-MS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MFC Ribbon Definition XML Format Microsoft

Wat is een bestand MFCRIBBON-MS?

Developer-bestand dat is gemaakt door het onderdeel Ribbon Designer van Microsoft Visual Studio-ontwikkelingssoftware. Sla het ontwerp op voor een lint, dat is een gebruikersinterfacecomponent die de werkbalk en menubalk in één enkel element combineert. Wordt gebruikt als een van meerdere projectbestanden bij het ontwikkelen van een Windows-programma.

MFCRIBBON-MS-bestanden zijn alleen beschikbaar voor MFC-toepassingen (Microsoft Foundation Class). MFC is een set van bibliotheken die gebruikersinterfaceelementen verschaffen voor het maken van Windows-programma's.

Hoe een bestand openen MFCRIBBON-MS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MFCRIBBON-MS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MFCRIBBON-MS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MFCRIBBON-MS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MFCRIBBON-MS openen

Andere problemen met een bestand MFCRIBBON-MS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MFCRIBBON-MS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MFCRIBBON-MS:

  • het gekozen bestand MFCRIBBON-MS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MFCRIBBON-MS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MFCRIBBON-MS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand