Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MFX. Als je het bestand wilt openen MFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Multimedia Fusion Extension Format Clickteam

Wat is een bestand MFX?

Extensie voor Multimedia Fusion 2 (MMF2), een programma voor het visual game development van Clickteam. Voegt extra functies, objecten, karakters of andere bronnen toe aan het programma.

MFX-bestanden kunnen ook worden gebruikt bij Clickteam's The Games Factory.

Hoe een bestand openen MFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MFX openen

Andere problemen met een bestand MFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MFX:

  • het gekozen bestand MFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand