Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MGMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MGMX. Als je het bestand wilt openen MGMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MGMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MindGenius Map Format MindGenius

Wat is een bestand MGMX?

Mind map gemaakt door MindGenius business diagramming software. Bewaart een diagram zoals een brainstormenkaart, projectplan of een flowchart. Wordt gebruikt voor het opslaan van presentatiematerialen en voor het maken van bedrijfsdocumentatie. Kan worden uitgevoerd naar een verscheidenheid van documentformaten, waaronder PowerPoint (.PPTX), Visio (.VSD) en .PDF formaten.

Het MGMX-formaat gebruikt XML-formattering en werd geïntroduceerd met MindGenius 4. MindGenius 2-3 gebruikt het .MGMF-formaat, dat gebruik maakt van binaire formattering in plaats van XML-opmaak.

Hoe een bestand openen MGMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MGMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MGMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MGMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MGMX openen

Andere problemen met een bestand MGMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MGMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MGMX:

  • het gekozen bestand MGMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MGMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MGMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand