Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MGO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MGO. Als je het bestand wilt openen MGO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MGO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MacGourmet Recipe Format Mariner Software

Wat is een bestand MGO?

Recept bestand gemaakt door MacGourmet, een programma dat wordt gebruikt om persoonlijke kookboek recepten te organiseren. Biedt receptinformatie in een XML-formaat, zoals ingrediënten, kookinstructies en een afbeelding van het afgewerkte recept. Gebruikt voor het exporteren van individuele recepten uit een kookboek en delen met anderen.

Gebruikers kunnen dubbelklikken op MGO-bestanden om het recept te importeren in het op dit moment geopende kookboek.

MacGourmet kookboeken worden opgeslagen in .MGDATABASE-bestanden.

Hoe een bestand openen MGO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MGO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MGO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MGO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MGO openen

Andere problemen met een bestand MGO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MGO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MGO:

  • het gekozen bestand MGO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MGO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MGO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand