Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MGV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MGV. Als je het bestand wilt openen MGV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MGV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony PSP Video Format Sony

Wat is een bestand MGV?

Videobestand dat kan worden afgespeeld op het Sony PlayStation Portable (PSP) handheld. Gewoonlijk gebruikt voor tv-programma's en films. Kan worden gedownload van de P-TV (draagbare tv) video download service in Japan of vanuit Go! View in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

MGV-bestanden kunnen overgebracht worden naar een Sony PSP via een MemoryStick-geheugenkaart of een USB-verbinding.

Hoe een bestand openen MGV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MGV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MGV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MGV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MGV openen

Andere problemen met een bestand MGV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MGV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MGV:

  • het gekozen bestand MGV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MGV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MGV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand