Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MHT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MHT. Als je het bestand wilt openen MHT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MHT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mime HTML (MHTML) Format N/A

Wat is een bestand MHT?

Webpagina archief opgeslagen met Internet Explorer. Geformatteerd met MIME HTML of 'MHTML', die HTML, afbeeldingen en andere mediabestanden opslaat in een enkel bestand. Gecodeerd met .MIME-codering.

De meeste webpagina's die in een webbrowser worden bekeken, bevatten alleen HTML- en referentiebeelden en andere mediabestanden die zijn opgeslagen in andere directories op de server. Omdat alle bestanden worden gecodeerd in een enkel bestand in een MHTML-document, worden MHT-bestanden vaak gebruikt om webpagina's te archiveren.

Microsoft Word kan MHTML-webarchieven opslaan en openen.

Hoe een bestand openen MHT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MHT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MHT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MHT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MHT openen

Andere problemen met een bestand MHT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MHT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MHT:

  • het gekozen bestand MHT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MHT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MHT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MHT
MHT naar PDF