Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MHTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MHTML. Als je het bestand wilt openen MHTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MHTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mime MHTML Format N/A

Wat is een bestand MHTML?

Webpagina-archiefformaat opgeslagen uit een .HTML-bestand en gecodeerd met .MIME-codering. Bevat hulpbronnen die gekoppeld zijn aan de webpagina, zoals afbeeldingen, Flash-animaties, Java-applets, audiobestanden, enz. Kan worden geopend en bekeken zonder online te zijn.

Microsoft Word kan MHTML-webarchieven opslaan en openen.

Hoe een bestand openen MHTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MHTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MHTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MHTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MHTML openen

Andere problemen met een bestand MHTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MHTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MHTML:

  • het gekozen bestand MHTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MHTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MHTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MHTML
MHTML naar PDF