Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MI4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MI4. Als je het bestand wilt openen MI4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MI4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NVidia PortalPlayer Firmware Update Format NVIDIA

Wat is een bestand MI4?

Firmware-bestand dat wordt gebruikt door verschillende audiospelers die de PortalPlayer-chipset hebben, waaronder SanDisk, Philips, Samsung en oudere iPod-spelers. Bevat software op laag niveau en thema's die worden gebruikt om de audiospeler te laten draaien.

MI4-bestanden worden gebruikt om de thema's van een audiospeler te upgraden of te wijzigen.

Hoe een bestand openen MI4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MI4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MI4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MI4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MI4 openen

Andere problemen met een bestand MI4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MI4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MI4:

  • het gekozen bestand MI4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MI4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MI4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand