Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MID Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MID. Als je het bestand wilt openen MID, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MID

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MIDI Audio Format N/A

Wat is een bestand MID?

Een MID-bestand is een standaard MIDI-bestand (Musical Instrument Digital Interface), dat wordt gebruikt door muziek- en mixprogramma's, evenals MIDI-hardwareapparaten. Het bevat muziekgegevens, zoals welke notities worden afgespeeld, wanneer ze worden afgespeeld, hoe lang elke notitie wordt gehouden en hoe luid elke noot wordt afgespeeld.

MID-bestanden worden gebruikt om MIDI-gegevens te coderen in een standaardformaat dat interoperabel is tussen verschillende soorten softwareprogramma's en hardwareapparaten. Ze kunnen ook besturingsgegevens bevatten voor een apparaat. Bijvoorbeeld, een MID-bestand kan gebruikt worden om instrumenten op een MIDI-hardwareapparaat te veranderen of de pedaalinformatie te wijzigen.

MID-bestanden bevatten attributen van muziekgegevens in plaats van muziekdata zelf. Ze kunnen worden afgespeeld met software-instrumenten die deze gegevens interpreteren.

Hoe een bestand openen MID?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MID niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MID lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MID associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MID openen

Andere problemen met een bestand MID

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MID bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MID:

  • het gekozen bestand MID is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MID met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MID bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand